Thapsus Beach Resort

Махдия, Тунис

Показване на карта

Oписание на хотел THAPSUS BEACH RESORT

Приятен семеен хотел с разкошен пясъчен плаж и прекрасна анимация. Доро обслужване, вкусна кухня.

За хотела

Хотел Club Thapsus се намира в Махдия и предлага открит басейн и частен плаж. Хотелът разполага с целогодишен открит басейн, детска площадка и слънчева тераса, а гостите могат да се насладят на храна в ресторанта. На място има безплатен частен паркинг.
Всички стаи са оборудвани с плоскоекранен телевизор със сателитни канали. Някои единици разполагат с кът за сядане, където да се отпуснете след натоварен ден. Някои стаи предлагат изглед към морето, басейна или градината. За ваше удобство ще намерите безплатни тоалетни принадлежности и сешоар.
В хотела има 24-часова рецепция, общ салон, фризьорски салон и магазин за подаръци.
Можете да играете пинг-понг и билярд в този хотел, а районът е популярен за голф. Хотелът предлага и автомобили под наем. Сус е на 30 мили от хотел Club Thapsus, а Монастир е на 32 мили. Най-близкото летище е летище Хабиб Бургиба, на 22 мили от имота.

Налични стаи до Тунис

Услуги на хотела

Meal

  • AI

Tипове стаи

  • Standard Room
  • Standard Sea View
Разположение на хотел THAPSUS BEACH RESORT на картата

Защо да резервирате при нас

Помощ при избор и резервация
Възможност за резервация 24/7 без да напускате дома
Сигурно пътуване. Минимален риск от финансови загуби

Поставете флага на нужната точка на картата
OK
За удобство на потребителите, предоставянето на персонализирана информация, запазване на личните предпочитания и настройките на сайта, нашият уебсайт използва cookie и други аналогични технологии. За да използвате сайта, трябва да потвърдите съгласието си за използването на тези технологии. Детайли
Приемам