Транспорт

След пристигане на аерогара Хавана, Варадеро

След пристигане на аерогарата Хавана, Варадеро първо вие попадате в зоната за паспортен контрол. Следвайте по стъпки инструкциите:

 1. Преди преминаването през паспортния контрол попълнете миграционното картонче на английски език (като правило, ги раздават в самолета преди кацане в Хавана, Варадеро; ако не са ви дали миграционно картонче, вземете го в зоната за паспортен контрол).
 2. Преминете през паспортен контрол (изисква се задграничен паспорт, валиден за не по-малко от един месец от момента на напускане на Куба, миграционно картонче, застрахователна полица). Миграционното картонче ви се връща, пазите го и го представяте за паспортен контрол при заминаването от страната.
  Внимание! В Куба не поставят печат в паспорта с датата на пристигането.
 3. Вземете своя багаж. На мониторите над лентите за багажа е указан номера на полета, багажа от която ще се дава на определената лента.
 4. Влезте в залата за пристигащи пътници, където ще ви посрещнат представителите на TEZ TOUR. Представителят на компанията посреща гостите с табелка с надпис TEZ TOUR .
 5. Дайте на придружителя вашия ваучер (1 екземпляр).
 6. Придружителят ще ви даде кратка информация, ще ви връчи каталог и ще посочи номера на вашия автобус за трансфер и мястото, където е паркиран, където ще ви очаква и руски-говорещия придружител.
 7. Идете на стоянката, намерете определения ви автобус за трансфера (номерата на автобусите са написани на челното стъкло), регистрирайте се при придружителя, който съпровожда автобуса, като съобщите фамилното си име, положете багажа си в багажното отделение на автобуса.
 8. Трансферът от аерогарата до хотела се извършва с комфортни автобуси на кубинската компании Гавиота.
 9. Внимателно изслушайте информацията, която съпровождащият (трансфермен) ще ви съобщи по пътя до хотела. Също така съпровождащият (трансфермен) ще ви информира за времето на срещата с вашия хотелски придружител.

Пристигане в аерогарата на Хавана, Варадеро за излитане

 1. Обратният трансфер от хотела до аерогарата се извършва с комфортни автобуси на кубинската компании Гавиота.
 2. След пристигането на аерогарата придружителят ви довежда до гишетата за регистрация за полета.
 3. Преминете през регистрацията за полета (представете задграничния си паспорт, билета).
 4. Предайте багажа си на гишето за регистрация.
 5. Вземете бордната си карта. Обърнете внимание на номера на изхода и времето за качване на борда на самолета (в бордната карта изходът се отбелязва с думата GATE, времето - TIME).
 6. Преминете през паспортния контрол (подайте задграничния си паспорт и миграционното картонче, попълнено при влизането в страната).
 7. Преминете в залата за заминаващи пътници, където очаквайте съобщение за качване на вашия самолет.

Поставете флага на нужната точка на картата
OK
За удобство на потребителите, предоставянето на персонализирана информация, запазване на личните предпочитания и настройките на сайта, нашият уебсайт използва cookie и други аналогични технологии. За да използвате сайта, трябва да потвърдите съгласието си за използването на тези технологии. Детайли
Приемам