Транспорт

Посрещане на туристите на аерогарата

I. В залата за пристигащи пътници на аерогарата, след преминаването на паспортен контрол и получаване на багажа, туристът е длъжен да се обърне към представителя на приемащата компании в съответствие с информацията, указана в документа "Брошура за туристите - Италия, сезон лято 2016 – посрещане на аерогарата".

II. След посрещането туристите се качват на автобус..

III. Туристите, поръчали индивидуален или VIP-трансфер, в залата за пристигащи пътници на аерогарата се посрещат от шофьор с табелка, на която е написано името и фамилията на туриста.

IV. Под индивидуален трансфер се подразбира стриктно докарване до един хотел и не се включва задължително наличие на съпровождащ представител.

V. Компания TEZ TOUR не носи отговорност за забравени вещи в транспортното средство, за което съпровождащите нееднократно напомнят на туристите.

VI. Имаме молба задължително да се съобщава за наличие на скиорски принадлежности у туристите.

VII. Ако туристите не пристигат с полетите на Компания TEZ TOUR, молим да се съобщават всички номера на полети с буквения код на рейса. Без този код не винаги можем да разберем времето на пристигане или заминаване на полета, съответно, иначе не можем да гарантираме навременното посрещане на туристите.


Процес на изпращане на туристи

I. Информацията за времето на обратния трансфер се предоставя вечерта преди заминаването на рецепцията на хотела. Времето се определя според разчета за пристигане на аерогарата за началото на регистрация на полета, тоест 2-2,5 часа до отлитането на самолета.

II. В деня на обратния полет туристът трябва да бъде на определеното място навреме. В случай, че някои туристи не са се появили в определеното време за трансфер, то се изчаква около 10 минути, след това се заминава без предупреждение на туристите. Закъснелите туристи сами стигат до аерогарата (в този случай компанията не носи отговорност за обратния им полет).

III. След пристигане на аерогарата туристите преминават през регистрация за полета, паспортен и митнически контрол.

IV. Ако някой турист иска да закупи TAX FREE, то това може да стане след регистрацията за полета. (в този случай туристите трябва да покажат закупената вещ, паспорт, бордна карта и чек TAX FREE). Връщането на парите става след паспортния контрол на касата, разположена до DUTY FREE.

Поставете флага на нужната точка на картата
OK
За удобство на потребителите, предоставянето на персонализирана информация, запазване на личните предпочитания и настройките на сайта, нашият уебсайт използва cookie и други аналогични технологии. За да използвате сайта, трябва да потвърдите съгласието си за използването на тези технологии. Детайли
Приемам