Транспорт

Посрещане на чартърни полети на аерогарите на Барселона, Майорка и Тенерифе

за туристите, които отиват на почивка по крайбрежието на Коста-Брава, Коста-Дорада, Коста-дел-Маресме, островите Майорка и Тенерифе


Туристите, пристигащи с чартърни полети в Барселона, Майорка, Тенерифе се посрещат с папки TEZ TOUR или с табелки с името и фамилията (в случай на индивидуален трансфер. Шофьорът не носи униформа на TEZ TOUR).

Ако по някакви причини туристите не се не срещнат с шофьора, необходимо е да се обърнат за помощ към офиса на TEZ TOUR по телефона, който е указан на ваучера: +34 (902) 999 222.

Груповият трансфер на Коста-Брава, Коста-Дорада, Коста-дел-Маресме, Майорке, Тенерифе не включва наличие на съпровождащ представител при малък брой туристи.

За всички направления в Испания: при комбинирани екскурзии груповият трансфер/преход става през аерогарата на Барселона и не означава задължително наличие на съпровождащ представител.

Тенерифе: Груповият трансфер в региона El Medano не означава задължително наличие на съпровождащ представител.

Майорка: Груповият трансфер в регионите Alcudia, Cala Dor, Calas de Mallorca не означава задължително наличие на съпровождащ представител.

Груповият трансфер в Барселона не означава задължително наличие на съпровождащ представител. След като клиентите се настанят в хотел, с тях се свързва наш представител и, при желание, се организира приветствено посрещане.


за туристите, които заминават на почивка в Барселона

Моля, обърнете внимание, че редовните полети са изчислени с трансфер с автобус от FROM2 до курортите COSTA BRAVA, COSTA DE BARCELONA MARESME и FROM2 / EROS BUS до курортите на COSTA DORADA.
Шатъла от летището в Барселона, Реус, Жирона до хотелите във всички курорти курсират в зависимост от запълняемостта от 09.00 до 22.30. 
Туристите, които пристигат по-рано или по-късно от посоченото време, трябва да очакват шатъла в терминала за пристигане, те ще отпътуват с първия планиран трансфер.
Ако гостите не могат да се срещнат с представител на TEZ TOUR или FROM2, тогава те трябва да отидат до офиса на FROM2, посочен на картата в залите за пристигане на терминали T1 и T2 (в края на бележката).
Качването на автобуса/шатъла ще се извършва по име и фамилия, посочени във ваучера на Tez Tour.
ТРАНСФЕР се извършва до / от автобусната спирка на града (най-близката до хотела). Има някои хотели, които са разположени на определено разстояние от спирката на градския автобус (трябва да ходите пеша).

ВНИМАНИЕ! Туристите ще могат да получат информация за обратния трансфер от хотелите до летището в Барселона, Жирона, Реус от гида от приветстваща среща.

Гостите могат да се свържат с оперативните офиси, като се обадят на горещата линия +34 902 999 222


Вижте подробонсти в този файл!


Посрещане на редовни полети в Тенерифе


Туристите, които пристигат с редовни полети в Тенерифе, се посрещат с табелка TEZ TOUR в случай на поръчан групов трансфер или с табелки с фамилните имена в случай на поръчан индивидуален трансфер.

Ако по някакви причини туристите не са намерили шофьора, необходимо е да се обърнат към офиса на TEZ TOUR по телефона, който е указан на ваучера: +34 (902) 999 222.

Трансферите в Тенерифе не означават задължително наличие на съпровождащ представител.

Поставете флага на нужната точка на картата
OK
За удобство на потребителите, предоставянето на персонализирана информация, запазване на личните предпочитания и настройките на сайта, нашият уебсайт използва cookie и други аналогични технологии. За да използвате сайта, трябва да потвърдите съгласието си за използването на тези технологии. Детайли
Приемам