Кулинарна екскурзия в Италия

Директен чартърен полет от София на 05.09 за 8 дни

Днес 20 човека оставиха запитване
РАННИ ЗАПИСВАНИЯ
Чартърен полет от София
-30%
  • CULINARY ITALY, HTL CLASSIC 3 *
  • Излитане: Чт, 05.09.2024, за 7 нощувки
  • ВВ, цена на човек в DBL
включва
Полет
3 *
Хотел
Трансфер
Изхранване
Застраховка
Покажи всички оферти
Още 1 предложение

Дата на заминаване: 05.09

Цена на човек в двойна стая със закуска:

CULINARY ITALY, HTL CLASSIC 3*

Цена от 1672 лв.

CULINARY ITALY, HTL COMFORT 4*

Цена от 2042 лв.

Свали програмата

 

ПРОГРАМА:

1 ден - Пристигане на летище Римини и трансфер до хотела.

2 ден - Екскурзия до Сан Марино с дегустация на местни продукти и шопинг.

3 ден - Свободен ден.

4 ден - Разходка в Римини и дегустация на местни аперитиви.

5 ден - Свободен ден.

6 ден - Целодневна екскурзия до Модена и Парма; Посещение на музей на традиционния балсамов оцет; Посещение на музея на пармезано реджано с дегустация;

7 ден - Урок по приготвяне на пица.

8 ден - Напускане. Трансфер до летище Римини.

 

ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ:
- Самолетен билет София – Римини - София с чартърен полет;
- Пътнически и летищни такси;
- Ръчен багаж (40 x 30 x 20 см, макс. 10 кг) + 20 кг чекиран багаж;
- 7 нощувки в хотели 3* и 4* със закуска;
- Екскурзии до Сан Марино, Модена и Парма с посещение на 2 музея, 2 дегустации и pizza class;
- Трансфери летище - хотел – летище;
- Представител на туроператора по време на престоя;
- Медицинска застраховка "Помощ при пътуване - Traveller" на Евроинс с покритие 10 000 евро (с Assistance), която покрива диагностика и лечение на Covid-19;


ЦЕНИТЕ НЕ ВКЛЮЧВАТ:
- Задължително се заплащат: евентуална горивна такса**;
- Туристическа такса – заплаща се на рецепция при пристигане*.
- Доплащане за медицинска застраховка за лица от 65 до 75 г: 5 евро/10 лева за 8 дни; за лица от 75 до 80 г: 15 евро / 30 лева за 8 дни;
- Допълнителни екскурзии – заявяват се и се заплащат на място в Римини;
- Застраховка "Отмяна на пътуване" със специални условия за COVID-19 - стойността на застраховката е в зависимост от цената на закупения пакет. Предлагаме възможност за сключване на такава в деня на резервиране на пътуване и при условие, че до началната дата има повече от 10 дни.

 

ПОЛЕТНО РАЗПИСАНИЕ:
София 16:40 ч. – Римини – 17:25 ч.
Римини 18:15 ч. – София – 20:55 ч. 

*Полетните разписания подлежат на препотвърждение, тъй като са възможни промени в часовете на излитане и кацане! Точен час се получава в седмицата преди отпътуване в документите за пътуването.
Часовата разлика между София и Италия е -1 час.

 

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА:
авиокомпания Bulgaria Air 
седалище и адрес: София, бул.Брюксел-1, Летище София
номер на лиценз: BG 2407 - 12
тип самолет: Airbus A319 

Важно:
Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цените за чужди граждани се предоставят след запитване за конкретна дата на пътуване, хотел и тип настаняване.

Публикуваните цени са валидни за ограничен брой места по индивидуални пътувания и не важат за групи. Цени за групи над 10 човека са предоставят след запитване за конкретна дата на пътуване, хотел и тип настаняване.

Поради динамиката на ценообразуването, моля да имате предвид, че цените по стандартни и ранни записвания могат да бъдат прекратени или променени преди посочения срок на действие на офертата. За това препоръчваме резервация във възможно най-кратък срок (24 часа) след предоставяне на оферта и избор на хотел.

 
УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И АНУЛАЦИЯ
1. Условия за плащане:

1. При резервация се изисква и заплаща 30% депозит от цената на туристическия пакет;
2. Доплащане до 100% по договора следва да се извърши до 22 дни преди датата на отпътуване.

2. Необходими данни: трите имена на латиница по международен паспорт и ЕГН на всички пътуващи, номер на международен паспорт и датата му на валидност/издаване (международният паспорт трябва да е валиден минимум 6 месеца след датата на отпътуване от Италия);

3. Анулационни условия и срокове:
1. Безплатна анулация до 24 часа след постъпване на резервацията - важи за резервации направени до 14 дни преди датата на отпътуване;
2. Такса за прекратяване на договора - 25 евро /48.90 лева/ на човек, при отмяна на пътуването до 60 дни преди датата на отпътуване. Таксата е дължима още в случай на промяна на датата на пътуването заедно със съответната неустойка съгласно анулационните срокове.
3. Ако потребителят прекрати договора/анулира пътуването си от:
3.1. от 59 до 22 дни преди датата на отпътуване - неустойката е в размер на изискуемия депозит, но не по-малко от 30% от общата цена на туристическия пакет;
3.2. от 21 до 17 дни преди датата на отпътуване - неустойката е в размер на 70 % от общата цена на туристическия пакет;
3.3. от 16 дни и по-малко дни преди датата на отпътуване - неустойката е в размер на 100 % от общата цена на туристическия пакет.

 

УТОЧНЕНИЯ:
* Градска такса в Италия - задължителна градска такса - за хотел 1* - 0,50 €; за хотел 2* - 0,70 €; за хотел 3* - 1,50 €; за хотел 4* - 2,50 €; за хотел 5* - 3,00 € - таксата е на ден, на човек и са заплаща на рецепцията в хотела. Деца до 14 г. не заплащат такса.

** Горивни такси - Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата: София: 1000 долара на тон; Римини: 1000 долара на тон и при валутен курс 1 Eur = 1,06 USD. Поради постоянно променящите се цени на горивата и валутния курс USD / EUR авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса /fuel surcharge/.

В такъв случай цената на пътуването ще се промени с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени. Ако има такова изменение, информация за това ще бъде публикувана 20 дни преди датата на съответния полет, за което клиентите за този полет трябва да бъдат уведомени и те ще могат да заплатят тази горивна такса до 10 дни преди пътуването в агенцията, където са записани (за записвания по-малко от 20 дни преди съответния полет също ще важи обявената горивна такса за този полет, ако има такава).
 

ЗАБЕЛЕЖКИ:
Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 50. Срок за уведомление за ненабран мин. брой участници: 21 дни преди датата на отпътуване.
Промоционалните цени за ранни записвания, ако има такива, са валидни при определени условия, които са описани в съответните ценови оферти. Промоцията за ранни записвания за отделни хотели може да бъде прекратена и преди посочения срок на действие в случай на изчерпване на предвидения за продажба по ранни записвания брой стаи в тези хотели
Необходимо е българските граждани да притежават валидни лична карта или задграничен паспорт, за да влязат и пребиват на италианска територия. Не е необходимо притежаване на виза за влизане на италианска територия. Няма специално изискване за определена валидност на личните карти или задграничните паспорти.
Медицинската застраховка е сключена в "ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС" АД. При евентуално настъпване на застрахователно събитие по време на пътуването, ПОТРЕБИТЕЛЯT трябва веднага да се обърне към асистиращата компания, на дежурен телефонен номер, указан в полицата (+ 9 0242 310 28 37)! Уведомяването на асистиращата компания и съгласуване на извършените разходи е задължително по 'Общи условия' по застраховката. В противен случай, застрахователят има право да откаже да покрие разходите за евентуално лечение;
В случай на заболяване или злополука по време на Вашето пътуване и в случай, че се нуждаете от незабавна лекарска помощ, моля следвайте указанията, които ще намерите приложени в документите във Вашия травелпак - общите условия на застраховката и изключенията по основните и допълнителни покрития се предоставят заедно с останалите документи за пътуването. Ако застрахователя не бъде своевременно уведомен, то същия има право да откаже да покрие разходите за евентуално лечение.

Открийте магията на една прекрасна държава с нашата уникална кулинарна екскурзия до Италия! Пригответе се за незабравимо пътешествие, изпълнено с дегустации на автентични местни продукти, както и много впечатляващи екскурзии. Още с пристигането на летище Римини, ще усетите известното гостоприемство на италианците, наслаждавайки се на удобния трансфер до хотела.

Вълнуващата екскурзия в Италия има включена разходка до Сан Марино, която ще Ви предостави възможност да опитате уникални местни деликатеси и аперитиви и да се потопите в атмосферата на историческото градче. Ще имате няколко свободни дни, през които можете да се разхождате из живописните улички на Римини, наслаждавайки се на местните кафенета и ресторанти. Ще имате необходимото време да отидете на шопинг терапия, както и да усетите истинския дух на италианската култура.

Едно от най-запомнящите се преживявания ще бъде целодневната екскурзия до Модена и Парма. Тук ще се потопите в традициите на производството на балсамов оцет и пармиджано реджано, като посетите местни музеи и се насладите на дегустации, които ще Ви разкрият тайните на тези изключителни продукти. Също така ще имате възможността да се научите как да приготвяте автентична италианска пица по време на специален мастер клас урок, който е включен в цената на Вашата почивка в Италия.

Цените включват всичко необходимо за вашето комфортно и незабравимо пътуване:  двупосочен самолетен билет София – Римини с чартърен полет, пътнически и летищни такси, ръчен и чекиран багаж, 7 нощувки в хотели 3* и 4* със закуска. Да не забравяме и за уникалните екскурзии до Сан Марино, Модена и Парма с посещение на музеи и дегустации. Не пропускайте тази изключителна възможност да се потопите в италианската култура и кухня.

Изберете нашата кулинарна екскурзия в Италия и се насладете на невероятните пакети за почивки на TezTour. Резервирайте сега и се подгответе за най-вкусното пътешествие в живота си!

 

Поставете флага на нужната точка на картата
OK
За удобство на потребителите, предоставянето на персонализирана информация, запазване на личните предпочитания и настройките на сайта, нашият уебсайт използва cookie и други аналогични технологии. За да използвате сайта, трябва да потвърдите съгласието си за използването на тези технологии. Детайли
Приемам