ЕКСКУРЗИЯ В ДУБАЙ

Днес 20 човека оставиха запитване
ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ ЗА ОФЕРТА

Заповядайте на едно прелестно пътешествие в Дубай с туристическа агенция TezTour! Тази незабравима екскурзия в Дубай ще Ви позволи да откриете една от най-загадъчните и луксозни дестинации в света сред пясъчните дюни. Потопете се в магията на пустинния оазис, където модерното се слива с традиционното, а историята се преплита с блясъка на съвременните небостъргачи.

Вашето пътешествие започва с полет от София до Дубай всяка събота от 19.10 до 07.12.2024 г.с включени две обзорни екскурзии. По време на вашата почивка в Дубай ще вкусите красивия и бляскав стил на живот, който градът предлага. Ще имате възможност да посетите световноизвестния Бурдж Халифа, върхът на съвременната архитектура, от който ще се отвори пред вас невероятна гледка към града и пустинята. 

Въпреки репутацията си на свръхмодерен мегаполис, екскурзия до Дубай може да ви върне назад във времето и в атмосферата на ориенталското със старата част на града. Също така ще може да разгледате и историческите квартали, където ще откриете традиционни пазари и музеи, запазили духа на миналото. А ако сте фенове на шопинга, може да поглезете сетивата си в луксозните молове като Dubai Mall и Mall of the Emirates, където ще откриете най-престижните световни марки.

Екскурзия до Дубай с ТезТур ви предоставя възможността да се насладите на разнообразие от дейности - както сред златистите пясъци на пустинята, така и в сърцето на модерния град. Разнообразието на културата и кухнята ще ви очарова - опитайте автентични арабски ястия и изкушения, които ще разнообразят вашето пътешествие. Не се колебайте, резервирайте сега своята екскурзия в Дубай с агенция ТезТур и се погрижете да направите вашата зима незабравима.

 

Поставете флага на нужната точка на картата
OK
За удобство на потребителите, предоставянето на персонализирана информация, запазване на личните предпочитания и настройките на сайта, нашият уебсайт използва cookie и други аналогични технологии. За да използвате сайта, трябва да потвърдите съгласието си за използването на тези технологии. Детайли
Приемам