Почивка в Италия 2024

Италия често е наричана страна-музей, тъй като в нея се намира три четвърти от културното наследство на Европа. Тя се състои от много градове със самобитна култура, богата история и уникални традиции. Отдихът тук се слави с голямо разнообразие: от ски курорти в заснежените Алпи и Доломитите, през винарните в Тоскана, до белите пясъци на Сардиния. Почивка в Италия е едно от тези удоволствия, които ще искате да се повтарят отново и отново!

10% депозит за нова резервация
10% депозит за нова резервация
до 22 дни доплащане на оставащата дължима сума
до 22 дни доплащане на оставащата дължима сума
гъвкави условия за анулация
гъвкави условия за анулация
ПРОГРАМИ
ЕКСКУРЗИЯ Италианска Класика
ЕКСКУРЗИЯ Италианска Класика
Полет на 24.05, 05.09 и 12.09
Почивка в Римини
Почивка в Римини
Полет на 21.06
Почивка в Римини
Почивка в Римини
Полети на 29.08, 05.09 и 12.09

Италия -  земята на изкуството, виното, историята и неповторима култура. Каним ви да разкриете всички тайни на тази прекрасна страна. Нашите програми за почивки в Италия ви предоставят едно уникално пътуване до едни най-популярните дестинации в световен мащаб. Нашите почивки в Италия започват с включени в цената полети, чрез които лесно и бързо пристигате до вашата дестинация.

Грабнете прекрасната възможност да поглезите сетивата си с уникални италиански деликатеси - ароматната паста, вкусната пица и невероятното джелато. Разгледате музеите и галериите, които запазват скъпоценната история на държавата. Почувствайте древния дух на италианските градчета. Ако тези неща ви звучат добре - приканваме ви да разгледате нашите програми за почивки в Италия.

Потопете се в едно приключение, което ще остане в сърцето и паметта ви завинаги. Ако имате приятели, с които да споделите тези невероятни моменти - направете го и се насладете заедно. Разгледайте нашите невероятни почивки в Италия и запазете своето място още сега.

 
ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ ЗА ОФЕРТА

Поставете флага на нужната точка на картата
OK
За удобство на потребителите, предоставянето на персонализирана информация, запазване на личните предпочитания и настройките на сайта, нашият уебсайт използва cookie и други аналогични технологии. За да използвате сайта, трябва да потвърдите съгласието си за използването на тези технологии. Детайли
Приемам