Днес 19 човека оставиха запитване

Клиентите за нас

Тук ще откриете мнения на наши клиенти за услугите и обслужването, което са получили от екипа на ''ТЕЗ ТУР БЪЛГАРИЯ''.

Ще се радваме да споделите и Вашето мнение с нас в социалните ни канали или Google.

      


 

Те вече ни се довериха
Мими Стоева
Мими Стоева
Трета година ползвам услугите на Тез Тур и мога да твърдя, че организацията им е безупречна.
Nina Kostova
Nina Kostova
От години ползваме услуги те на Тези Тур и нямам забележки коректни са .
Teodora Chukanova
Teodora Chukanova
Организацията е безупречна. Българинът все не е разбрал, защото не е слушал и прочел. Да не говорим, че в пакета с документи винаги ви дават контакти на лицето, което отговаря за вас.
Radmila Vasileva
Radmila Vasileva
Здравейте,пътували сме с Вас.Останахме много доволни.Сега ,когато разглеждам офертите малко съм изненадана има добра и разумна цена,но само с включена закуска,винаги сме били на пълен ол инклузив .За Турция хотел с включена само закуска,не е приемливо. Много странно. Поради тази причина тази година избрахме Тунис. Всичко беше перфектно.
Rumen Velinov
Rumen Velinov
Кайро и Хурагда бяха много добре организирани! Гидът Хамзи бе невероятен! Хотелите също. Замислям се в рамките на месец дали повторя ? Винаги с Тез Тур!!!
Вилдизда Паликарова
Вилдизда Паликарова
Перфекта организация! Отговориха на всичките ни изисквания. Служителите им са мили, усмихнати и отзивчиви! Винаги готови да помогнат!
Dobromir Jordanov
Dobromir Jordanov
В офиса работят добре обучени професионалисти ! Компетентни в сферата на услугите който предлагат ! До офиса има и платен паркинг който е с кола , а който е с метрото е точно там 😉
Daniela Aleksova
Daniela Aleksova
Поздравявам ви! Имах удоволствието да бъда буквално обрижена от Вас като скъп гост в Египет(Кайро, Хургада и съпътстващите екскурзии) ! Специални поздрави за Вени и д-р.от екипа ❤️ Уникални сте🍀
Mitko Penkov
Mitko Penkov
Здравейте! Бих искала да изкажа своето възхищение от представителя на фирма Тез тур в Анталия-Лара- ТОНИ! Като започнем от добрата организация свързана с престиганито ни и настаняването ни в хотел Делфин Империал-Лара,съдействието за преместването ни в по-хубава стая и личното му отношение свързано с посещението ни на Легендите. Благодарим от сърце за топлото и любезно отношение на Тони! В резултат на което престоят ни беше още по-приятен и незабравим.
Валя Данчева
Валя Данчева
Изключително коректни и организирани! Пътувах с тях до Турция и съм впечатлена! Бих повторила с удоволствие!😊
Rumyana Katsarska
Rumyana Katsarska
От години се доввряваме на тях и са винаги коректни и в услуга на клиентите! Дават съвети и помагат в избора, без да се натрапват! Препоръчвам!
Ginka Bobeva
Ginka Bobeva
За пръв път ги избрах за почивка в Турция и няма и да помисля за други. Организирани, точни и изключителни професионалисти!!! Препоръчвам с цялото си сърце!

Доверете ни се и Вие за следващата си почивка

 

 

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ ЗА ОФЕРТА

Поставете флага на нужната точка на картата
OK
За удобство на потребителите, предоставянето на персонализирана информация, запазване на личните предпочитания и настройките на сайта, нашият уебсайт използва cookie и други аналогични технологии. За да използвате сайта, трябва да потвърдите съгласието си за използването на тези технологии. Детайли
Приемам