Почивка в Палма де Майорка 2024

Полет от София на 31.08.2024 и 21.09.2024

Днес 19 човека оставиха запитване
Полет от София на 21.09
-28%
 • SERAMAR LUNA PARK 3 *
 • Излитане: Сб, 21.09.2024, за 7 нощувки
 • ВВ, цена на човек в DBL
включва
Полет
3 *
Хотел
Трансфер
Изхранване
Застраховка
Покажи всички оферти
Още 10 предложения
Полети от София на 31.08
-36%
 • SERAMAR LUNA PARK 3 *
 • Излитане: Сб, 31.08.2024, за 7 нощувки
 • ВВ, цена на човек в DBL
включва
Полет
3 *
Хотел
Трансфер
Изхранване
Застраховка
Покажи всички оферти
Още 7 предложения

Полети на 31.08 и 21.09

Свали програмата

 

ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ:

 • Самолетен билет София – Палма де Майорка - София с директен полет на АК "„Bulgaria Air”;
 • Пътнически и летищни такси;
 • 1 бр. ръчен багаж до 10 кг. + 1 дамска чанта/лаптоп и 1 бр. чекиран багаж до 23 кг.; 
 • 7 нощувки в избрания хотел на съответния пансион;
 • Трансфери летище - хотел - летище с шатъл автобус;
 • Обслужване на място от представител на ТО на руски/английски език;
 • Медицинска застраховка "Помощ при пътуване - Traveller" на Евроинс с покритие 10000 евро (с Assistance), която покрива диагностика и лечение на Covid-19

ЦЕНИТЕ НЕ ВКЛЮЧВАТ:

 • Екскурзии по желание /закупуват се на място след пристигане/**;
 • Доплащане за медицинска застраховка за лица от 65 до 75 г: 4 евро/8 лева за 8 дни; за лица от 75 до 80 г: 12 евро / 24 лева за 8 дни;
 • Градска еко такса – заплаща се задължително на рецепцията на хотела от всеки турист – 3,30 евро на турист на вечер.
 • Застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора, съгласно условията на ''Групама Застраховане'' ЕАД".

ВАЖНО: Цените на самолетните билети по офертата са в икономична класа по редовни полети на "„Bulgaria Air”. След постъпване на резервация е необходимо цената да се препотвърди, като е възможно доплащане, ако няма места в съответната класа.

Цените са валидни за български граждани. Цените за чужди граждани, както и цени при пътуване на бебета до 2 години се предоставят след запитване за конкретна дата на пътуване, хотел и тип настаняване.

 

ПРОГРАМА:

Ден 1:
Полет София - Палма де Майорка с АК „Bulgaria Air”. Посрещане на летище Трансфер до избрания хотел. Настаняване и нощувка.

Ден 2 - 7:
Закуска. Свободно време с възможност за допълнителни екскурзии. 

Ден 8:
Закуска в хотела. Освобождаване на стаите до 12:00 ч. Багажът може да бъде оставен в стая до рецепция, предназначена за съхранението му. Трансфер до летището за полета до София на АК "Bulgaria Air".


ВАЖНО: Включените в пакетните цени трансфери от летище Палма де Майорка по полети с редовни линии са планирани с трансфери на автобуси-шатъли. Трансферите от летището на Майорка се движат в зависимост от запълнеността на всеки 45-60 минути. Трансферът се извършва без съпровождащ екскурзовод.

 

ПОЛЕТНО РАЗПИСАНИЕ:
София (Терминал 2) – Палма де Майорка - 15: 00- 16:50
Палма де Майорка - София (Терминал 2) - 17:40- 21:20 (+1)
*Полетното разписание подлежи на препотвърждение!Часовата разлика между България и Испания е -1 час. 


ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА:
авиокомпания Bulgaria Air
седалище и адрес: София, бул.Брюксел-1, Летище София
номер на лиценз: BG 2407 – 12
тип самолет: Airbus A319


**ЕКСКУРЗИОННА ПРОГРАМА (тези допълнителни екскурзии са по желание и се закупуват на място след пристигане в Испания):
- Полудневна екскурзия до града Палма де Майорка 
- Обзорна екскурзия на острова 
- Екскурзия до имението - музей Ла Гранха и манастира Валдемоса 
- Пещерите Арта и фабриката за перли "Маjorica" 
- Екскурзия до нос Форментор и традиционен пазар в градчето Синеу 
- Вечерно фламенко - шоу Ес Фогеро (програма + напитки) 

Забележка: горният списък включва част от най - популярните екскурзии, които се предлагат и закупуват на място. Пълен списък с екскурзии и цени ще получите на място след пристигане.


УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И АНУЛАЦИЯ
1. Условия за плащане:

1.1. При резервация се изисква и заплаща депозит в размер на 250 eвро на човек;
1.2. Доплащане до 100% по договора следва да се извърши до 22 дни преди датата на отпътуване.
1.3. Резервацията се прави само след заплащане на изискуемия депозит.
1.4. За резервации направени след срока описан в т. 1.2 се заплаща съответния депозит.

2. Необходими данни за всички пътуващи:
2.1. Три имена на латиница по международен паспорт/лична карта.
2.2. Единен граждански номер (ЕГН) или дата на раждане, ако лицето е чуждестранен гражданин.
2.3. Номер на паспорт/лична карта и дата на валидност.
2.4. Забележка, в случай че лицето не е български гражданин.

Пътническите листове се оптимизират в съгласие с новите изисквания за използването на Резервационни Данни за Пътниците (PNR) и Предварителна Пътническа Информация (API) за чартърните полети. В България тези промени се регулират от закона за ДАНС, обнародван в ДВ на 23.02.2016г.

3. Анулационни условия и срокове:
3.1. Такса за прекратяване на договора. Последната е в размер на 25.00 евро на резервация /48.90 лева/ и е дължима от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ, ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си по своя инициатива до 48 часа след резервация. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ анулира пътуването си и се презапише за нова дата, то той следва също да заплати към ТУРОПЕРАТОРА таксата от 25.00 евро на резервация /48.90 лева/ и съответната неустойка съгласно анулационните срокове. 
3.2. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си:
3.2.1. от 48 часа след резервация до 23 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на изискуемия депозит, но не по-малко от 10 % от общата цена на туристическия пакет;
3.2.2. от 22 до 17 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 70% от общата цена на туристическия пакет;
3.2.3. от 16 дни и по-малко дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от общата цена на туристическия пакет.
3.3. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си поради болест или други лични причини, свързани със самия него, той губи платените на ТУРОПЕРАТОРА суми в съответствие със сроковете на анулация и в посочените размери, респективно дължи заплащане на тези суми, в случай че не ги е платил. 

ЗАБЕЛЕЖКИ:
Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 2. Срок за уведомление за ненабран мин. брой участници: 20 дни преди датата на отпътуване;
Промоционални цени за ранни записвания, ако има такива, са валидни при определени условия, които са описани в съответните ценови оферти. Промоцията за ранни записвания за отделни хотели може да бъде прекратена и преди посочения срок на действие в случай на изчерпване на предвидения за продажба по ранни записвания брой стаи в тези хотели;
Медицинската застраховка е сключена в ''Групама Застраховане'' ЕАД. В случай на заболяване или злополука по време на Вашето пътуване и в случай, че се нуждаете от незабавна лекарска помощ, моля следвайте указанията, които ще намерите приложени в документите във Вашия травелпак - Общи условия по застраховката, за навременното и правилно използване на застраховката при Вашето лечение;
При настъпване за събитие, налагащо използването на услугата Асистанс към застраховка Помощ при пътуване, е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да уведомите асистиращата компания и да съгласувате разходите. Ако НЕ СЕ СВЪРЖЕТЕ с нея, ГУБИТЕ едно от основните предимства на застраховката – да бъдете насочени към най-удачното лечебно заведение, и да не заплащате нищо лично – разходите се уреждат директно от Застрахователя към лечебното заведение, със съдействието на асистиращата компания. Друг негатив при неуведомяване
 е и фактът, че при липса на контакт между Вас с асистиращата компания, лимитът за разходи за лечение е само 200 евро! 
От 1 януари 2007 г. гражданите на Република България са граждани на Европейския съюз и в качеството си на такива са в правото си да пребивават на територията на друга държава-членка, в т.ч. на Испания, за срок до 90 дни без никакви условия или формалности, освен изискването да притежават валидна лична карта за самоличност или паспорт;
Няма изискване за задължително ваксиниране преди влизане в страната.

 

 

Превърнете вашата почивка в Палма де Майорка един незабравим спомен, който ще остави следа в сърцето ви. Този живописен остров е известен с изключителната си красота и елегантност, предоставящи на посетителите незабравимо преживяване и релаксация. С туристическа агенция TezTour, вие ще се потопите в безкрайни възможности за удоволствие и разнообразие. 

Ще може да опитате интересната испанска кухня, да се насладите на изисканите вкусове, които само този невероятен курорт може да предложи. Ще имате цяла седмица да се наслаждавате и да се разхождате по чудесните плажове, които пленяват с белият си ппясък и изумителни гледки.

Изберете почивка в Палма де Майорка като дестинация за вашата следваща ваканция. С ТезТур вие ще може да избирате от множество удобни и луксозни хотели, които са подбрани, за да удовлетворят вашия вкус за разкош и комфорт. Резервирайте вашите места с включени самолетни билети с директен полет от София. Потопете се е нещо ново и направете 2024 година незабравима с  почивка в Палма де Майорка!

 
ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ ЗА ОФЕРТА

Поставете флага на нужната точка на картата
OK
За удобство на потребителите, предоставянето на персонализирана информация, запазване на личните предпочитания и настройките на сайта, нашият уебсайт използва cookie и други аналогични технологии. За да използвате сайта, трябва да потвърдите съгласието си за използването на тези технологии. Детайли
Приемам