Програми

 

Почивки в Гърция от TEZ TOUR

Древни руини, синьо небе и Егейско море пресича безкрайното крайбрежие...Гръцката култура е жива, страстна и вдъхновена от страхотната кухня, културните съкровища, местните аромати и всички дейности, предлагащи тръпка.


Почивка в Гърция с TEZ TOUR


Независимо дали сте пристрастени към активния отдих или посветени на плажуването по копринените плажове, Гърция ще ви омагьоса. Дните се стопяват от един до друг под широко отворено небе и море, осеяно с острови, които предлагат белите пясъчни плажове на вашите мечти. Разходете се по калдъръмени византийски пътеки, посетете идиличните села, маслинови гори, наблюдавайте делфините и морските костенурки и обикаляйте прохладните гори. Търсачите на тръпката ще открият кайтсърфинг, гмуркане и скално катерене от световна класа. Или просто скочете на лодка и отплавайте в блестящото синьо море…

Гърците са страстни и живеят пълноценно, дори в най-трудните времена. Резултатът е страна, на пръв поглед изпълнена с предизвикателства, но пълна с хора, обичащи истински живота.

 

Почивка на о. КРИТ с полети от София и Варна

о. КРИТ през 2022 - самолетна програма с полети от София всяка неделя от 22.05.2022 до 25.09.2022 вкл., за 7 нощувки

о. КРИТ през 2022 - самолетна програма с полети от Варна всяка неделя от 22.05.2022 до 25.09.2022 вкл., за 7 нощувки !!! НОВО

Един от най-големите градове на Гърция и най-големия град на остров Крит, Ираклион е наречен в чест на Херкулес, който според легендата тук е извършил един от своите подвизи. Днес Ираклион е курортен център с луксозни хотели, търговски центрове, спа център, аквапарк Water City и прилежащи курортни зони вкл. градовете Амудара, Гувес, Херсонисос, Сталида и Малия. Спокойната атмосфера и страхотните развлекателни програми привличат младата аудитория туристи, а богатата екскурзионна програма привлича туристите които желаят да съчетаят почивка и опознавателен туризъм . В Ираклион се намира богата експозиция на исторически и археологически музеи, а в близост се намират останките на известния дворец в Кносос.

 


 

!!! РАННИ ЗАПИСВАНИЯ до 30.06.2022 за о. САНТОРИНИ, програма с 3 или 4 нощувки

о. САНТОРИНИ през 2022 - самолетна програма с полети от София на 17.09.2022 и 24.09.2022 вкл., за 3 нощувки

о. САНТОРИНИ през 2022 - самолетна програма с полети от София на 20.09.2022 вкл., за 4 нощувки

Мистичният остров Санторини е един от най-известните Цикладски строви в Гърция и уникално творение на природата. Място, което се свързва с изгубената цивилизация на Атлантида в миналото и с най – големия вулканичен взрив в историята на човечеството преди 3600 години. След последното вулканично изригване осторова е придобил форма на полумесец. Днес всички определят Санторини като най - романтичния остров на Гърция.

 


 

Хотелско настаняване на Халкидики от TEZ TOUR ХАЛКИДИКИ - хотелско настаняване със собствен транспорт 

Халкидики е най-популярната туристическа дестинация в Северна Гърция. Това е полуостров с три по-малки полуострова, известни като трите крака на Халкидики - Касандра, Ситония, Атон. Първият крак е Касандра и има популярни туристически курорти със страхотни плажове. Ситония е с по-малки селища и по-уединени заливи. Третият полуостров, Атон, е близка монашеска общност, където входът е разрешен само за мъже и след специално разрешение. Много интересна е разходката с лодка от Урануполис, която прави обиколка на Атон - регион с прекрасни плажове и впечатляващи византийски манастири. Хотелите, които предлагаме на Халкидики са изключително много и на разнообразни цени!

ХОТЕЛИ И ЦЕНИ

 Хотелско настаняване на Пелопонес от TEZ TOURПЕЛОПОНЕС - хотелско настаняване със собствен транспорт

Пелопонес е един от най-популярните региони в Гърция по отношение на туризма. Близостта до Атина, красивите курорти и интересните забележителности привличат много посетители през цялата година. Това е и основна действаща област, в исторически план, в Гърция от праисторическите времена. Всъщност, в нея се намират най-важните археологически обекти на Гърция - Олимпия, Епидавър и Микена. Заобиколен от море от всички страни, регионът предлага невероятни плажове. Най-известните области включват Нафплион, Гитио, Монемвасия и Пилос. Тук ще намерите разнообразие от хотелско настаняване на Пелопонес, за да организирате Вашата гръцка почивка по най-добрия начин!

ХОТЕЛИ И ЦЕНИ

 
Хотелско настаняване на Халкидики от TEZ TOURО. КОРФУ - хотелско настаняване със собствен транспорт

Безспорно остров Корфу, възпят от Джералд Даръл в неговата безсмъртна книга «Моето семейство и други животни», е един от най-красивите острови в Гърция и изобщо в Средиземно море. Съчетанието на ниски планини, бекрайни гори, малки заливи с пясъчно-чакълести плажове е превърнало Корфу не само в известен, но и в елитен гръцки курорт. Има много усамотени луксозни хотели с голяма територия инсобствени плажове. Освен това напоследък там бяха построени и нови хотели със СПА-центрове. Източното му крайбрежие е по-населено, водата на Йонийско море е по-топла, а инфраструктурата е по-добре развита. Тук се намира столицата на острова Керкира (или Корфу), в която могат да се видят антични крепости, византийски храмове и венециански стълбища. 

ХОТЕЛИ И ЦЕНИ
НОВИ АНУЛАЦИОННИ УСЛОВИЯ ЗА ХОТЕЛИ ОТ ВЕРИГАТА GRECOTEL ВИЖТЕ ТУК!

 

 

Поставете флага на нужната точка на картата
OK
За удобство на потребителите, предоставянето на персонализирана информация, запазване на личните предпочитания и настройките на сайта, нашият уебсайт използва cookie и други аналогични технологии. За да използвате сайта, трябва да потвърдите съгласието си за използването на тези технологии. Детайли
Приемам