Почивка в Гърция 2024

10% депозит за нова резервация
10% депозит за нова резервация
до 22 дни доплащане на оставащата дължима сума
до 22 дни доплащане на оставащата дължима сума
гъвкави условия за анулация
гъвкави условия за анулация

Независимо дали сте пристрастени към активния отдих или посветени на плажуването по копринените плажове, Гърция ще ви омагьоса. Дните се стопяват от един до друг под широко отворено небе и море, осеяно с острови, които предлагат белите пясъчни плажове на вашите мечти. Разходете се по калдъръмени византийски пътеки, посетете идиличните села, маслинови гори, наблюдавайте делфините и морските костенурки и обикаляйте прохладните гори. Търсачите на тръпката ще открият кайтсърфинг, гмуркане и скално катерене от световна класа. Или просто скочете на лодка и отплавайте в блестящото синьо море…

Гърците са страстни и живеят пълноценно, дори в най-трудните времена. Резултатът е страна, на пръв поглед изпълнена с предизвикателства, но пълна с хора, обичащи истински живота.

ПРОГРАМИ 2024
о. КРИТ от София
о. КРИТ от София
7 нощувки от 28.08 до 02.10.2024 вкл.
о. КРИТ полет от Варна - НОВО!
о. КРИТ полет от Варна - НОВО!
7 нощувки на 14.09, 21.09 и 28.09
КУРОРТИ
Разберете повече за гръцките курорти и разгледайте хотелите по район
Крит - Ираклион
Крит - Ласити
Крит - Ретимно
Крит - Ханя
Корфу
Пелопонес
Халкидики - Касандра
Халкидики - Ситония
Халкидики - Атос

ТезТур ви предлага възможността да изживеете незабравими моменти в прелестта на гръцките летни дестинации. Там, красотата на природата и историята, се сливат в едно изключително хармонично преживяване. Разгледайте нашите програми за почивки в Гърция още сега и планирайте своите летни преживявания бързо и удобно.

Ако все още се чудите къде да прекарате своята ваканция, то например, почивка на остров Крит със сигурност би ви харесала. Всички континентални и островни курорти на тази страна са едно малко кътче от рая. Oт разкошни места за престой и живописни плажове до невероятни забавления, вашата почивка на море да бъде преизпълнена с незабравими емоции.

За да направим вашето преживяване още по-хубаво създадохме програми за почивка в Гърция със самолет. Ако се чудите защо - искаме нашите клиенти да забравят за досадното чакане по граничните пунктове и да се насладят още от момента на потегляне. Представете си колко бързо ще се докоснете до безкрайните плажове и кристално чистите води. Направете сега вашата резервация за почивка в Гърция и се потопете в нейната топла гостоприемност и благоприятно време.

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ ЗА ОФЕРТА

Поставете флага на нужната точка на картата
OK
За удобство на потребителите, предоставянето на персонализирана информация, запазване на личните предпочитания и настройките на сайта, нашият уебсайт използва cookie и други аналогични технологии. За да използвате сайта, трябва да потвърдите съгласието си за използването на тези технологии. Детайли
Приемам