Почивка в Испания 2024

ПОЧИВКА В ИСПАНИЯ


Испания е най-голямата от европейските средиземноморски страни, а разнообразието от региони и морски курорти я превърна в един от най-атрактивните. В Испания има всичко! От Канарския архипелаг на вечната пролет до Балеарските острови на денонощните партита, от напечената от слънце Андалусия, до многоликата оживена Барселона. Стотици пътища водят до хиляди градове на Иберийския полуостров с оживени пазари и уютни кафенета, малки винарни и луксозни търговски центрове, крепости и музеи, които трябва да видите в този живот.
Испания не напразно се слави като главния "плаж" на Европа. По бреговете на Иберийския полуостров и островите на страната има повече от 8000 километра плажове. Освен това те са толкова различни, че всеки, дори и най-претенциозният турист, може да намери място за подходяща почивка.

10% депозит за нова резервация
10% депозит за нова резервация
до 22 дни доплащане на оставащата дължима сума
до 22 дни доплащане на оставащата дължима сума
гъвкави условия за анулация
гъвкави условия за анулация
ПРОГРАМИ 2024
Палма де Майорка
Палма де Майорка
Полети на 31.08 и 21.09
Коста де Барселона
Коста де Барселона
Полети на 31.08, 07.09 и 21.09

Вълнуващи моменти и незабравими спомени ви очакват през 2024 година с предложенията за почивки в Испания на туристическа агенция TezTour. Предлагаме ви уникални програми за 2024 година, които ще ви отведат на невероятно пътешествие. Всички наши пакети включват двупосочен полет от и до София, гарантирайки ви комфорт и безпроблемно протичане на вашия отпуск.

Трябва само да разгледате нашето богато хотелско настаняване и да изберете най-подходящия хотел за вашите нужди. Предлагаме разнообразие от различни видове изхранване в зависимост от вашите представи за идеална ваканция. На място ще може да се възползвате от допълнителни екскурзии в Испания, с които да направете тази година още по-незабравима. 

Започнете своето приключение като резервирате почивка в Палма де Майорка или Коста де Барселона. Тези дестинации включват настаняване в невероятните морски курорти, където ще докоснете нещо ново и наистина неотразимо. Вашата почивка в Испания ще бъде изпълнена с незабравими моменти. 

 
ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ ЗА ОФЕРТА

Поставете флага на нужната точка на картата
OK
За удобство на потребителите, предоставянето на персонализирана информация, запазване на личните предпочитания и настройките на сайта, нашият уебсайт използва cookie и други аналогични технологии. За да използвате сайта, трябва да потвърдите съгласието си за използването на тези технологии. Детайли
Приемам