За TEZ TOUR

За TEZ TOUR

        За TEZ TOUR     


TEZ TOUR е международен туроператор, организиращ почивки в цял свят. Комапнията е основана през 1994 г. и от тогава постоянно разширява и разнообразява портфолиото на предлаганите дестинации и продуктите към крайния клиент.

TEZ TOUR няма практика да работи с контрагенти в чужбина, тъй като разполага с голяма мрежа от посрещащи и обслужващи офиси в предлаганите дестинации. През 2006 г компанията откри своя централен офис и в България. Юридическото лице, чрез което TEZ TOUR осъществява туристическа дейност в България, е: „ТЕЗ ТУР БЪЛГАРИЯ“ ЕООД, ЕИК 175432263. Дейността обхваща услуги в сферата на входящия и изходящия туризъм.

Няколко думи за нас:

-    По всички наши дестинации, клиенти се обслужват от добре обучени и висококвалифицирани специалисти. Тяхната работа се основава на единен принцип – местният отдел „Резервации“ потвърждава места в хотелите и в полетите, оперативният отдел осигурява трансферите и екскурзионното обслужване, а персоналът на отдел „Guest Relation/Quality Control“ съдейства на клиентите по време на тяхната почивка, за да се превърне тя в красив и незабравим спомен.

-    Сътрудничеството на TEZ TOUR с едни от най-добрите авиокомпании и с опитни доставчици на туристически услуги, гарантира високо качество на предоставените услуги на туристите.Ние работим само с проверени и надеждни партньори. Въздушният транспорт се  извършва от най-големите авиокомпании в света със съвременни и надеждни самолети, а в областта на хотелиерството нашите партньори са водещи хотелски вериги, известни в световен мащаб.

-    Високото ниво на обслужване на туристите е от първостепенно значение за нас. Ежегодната работа с големи потоци от туристи и доброто познаване на туристическия пазар спомагат на компанията да натрупа полезен опит и да формира висок стандард на предлаганите услуги. Портфолиото ни включва широка гама от възможности за отдих, конферентен туризъм, корпоративни пътувания, VIP-почивки, екскурзии и други.

-    TEZ TOUR има заслужена репутация на една от най-високотехнологичните компании в сферата на туризма. Работата на офисите, туристическите агенти и партньорите е максимално свързана и автоматизирана, а системата за онлайн-резервации е интуитивна и удобна за използване. Пълната компютъризация и добрата организация на работа не позволяват загуба на информация. Това спомага за безпроблемното и бързо обслужване на хиляди туристи дори в разгара на туристическия сезон.

 

- През 2019 г. TEZ TOUR лансира свой собствен онлайн агрегатор за туристически продукти и професионални услуги за туристически агенти – TEZ Plus. Софтуеърът предоставя възможност в един прозорец да се резервират, в реално време, самолетни билети, хотели, екскурзии и трансфери в цял свят, както и динамично да се пакетират няколко компонентни услуги. Днес в TEZ Plus се предлагат повече от 600 000 хотела, вили и апартаменти в цял свят, самолетни билети по редовни, нискотарифни и чартърни полети, както и трансфери, превоз с такси, групови и индивидуални екскурзии, коли под наем и др.


-    TEZ TOUR отделя специално внимание на контрола на качеството на предоставяните услуги. Ние сме изключително прецизни и проследяваме внимателно пътя на резервацията от самото й създаване до връщането на туристите у дома.

-    Всяко направление на компанията непрекъснато се развива и в този процес участват, както всички наши партньори, така и служителите на TEZ TOUR.

 

Основни предимства на работата с нас

Избор

Ние не само предлагаме широка гама от хотели в различни дестинации, но и предоставяме възможност да се резервират самолетни билети, допълнителни екскурзии, трансфери, коли под наем и други. Броят на полетите, които изпълняваме, позволява формирането на пътувания с най-различна продължителност, за да можем да осигурим на всеки потребител почивка спрямо нуждите и желанията.

Технологии

Високите технологии в туризма при нас не са мечта, а са реалност! Собствената ни резервационна система позволява да се справяме с голям обем информация, точно и навременно да проследяваме обслужването на всеки турист, на всички етапи от почивката - от създаването на резервацията до завръщането му в началната точка.

Нашият сайт

Лесен, удобен и предоставящ възможност за бързо резервиране на мечтаната почивка с TEZ TOUR.

Прогресивна система на комисионно възнаграждение за партньори - туроператори и туристически агенти

Бихте могли да увеличите Вашето комисионно възнаграждение в много кратък срок при реализиране на определен обем продажби. По-подробна информация може да получите от нашите информационни бюлетини или чрез писмено запитване, отправено до електронен адрес: marketing@teztour.bg.


Работа без посредници

В TEZ TOUR сами контролираме почивката на нашите туристи на всички етапи - от създаването на резервацията до завръщането на туриста в началната точка. Това става възможно благодарение на факта, че във всички страни и региони, където изпращаме туристи, ние имаме собствени посрещащи офиси, директни договори с хотелите и собствени чартърни полети. Може да бъдете сигурни в качественото обслужване на TEZ TOUR!

 

VIP-обслужване

За VIP-туристите в TEZ TOUR ние отделяме специално внимание, като в посрещащите ни офиси съответните отдели осигуряват не само VIP-посрещане, но правят престоят на място наистина специален и с най-високото ниво на обслужване.

Сътрудничество с TEZ TOUR

За да работим съвместно, е необходимо да сключим рамков договор, предназначен специално за работа между: туроператор и туристически агент или туроператор и туроператор. В случай, че Вашата фирма притежава туроператорски лиценз и бихте желали да си партнираме, договорът, който трябва да сключите с нас е този, предназначен за туроператорски фирми. В случай, че Вашата фирма притежава турагентски лиценз и бихте желали да си партнираме, договорът, който трябва да сключите с нас е този, предназначен за турагентски фирми. След сключване на рамков договор ще получите директен достъп до системата ни, за да правите резервации, да генерирате договори за конкретното пътуване на крайния потребител, да разпечатвате документи за съответния туристически пакет и други.

 

Цялото съдържание на Уебсайта, включително всички публикувани текстове, изображения, снимки, видео материали, статии, програмен код, са със запазени авторски права. Те принадлежат на TEZ TOUR  и се намират под защитата на Закона за авторското право и сродните му права. Копирането и използването им представлява грубо нарушение на правата на TEZ TOUR и на императивните разпоредби на българското законодателство.


При необходимост не се колебайте да се свържете с нас на посочените в секция "Контакти" телефонни номера и електронни адреси.


Банкова сметка в лева:

Титуляр: Тез Тур България ЕООД
 

Банка: "Банка ДСК" ЕАД

Филиал: СКЦ

Адрес: София 1000, ул. Калоян N1

IBAN: BG94STSA93000021308134

или

Банка: "Уникредит Булбанк" АД

Филиал: БЦ Света Неделя

Адрес: София 1000, пл. Света Неделя №7

IBAN: BG79UNCR70001503004239

 

 

1. Стандартен формуляр за предоставяне на информация във връзка с договори за туристически пакети /Приложение No 1 към чл. 82, ал. 1 от Закона за туризма
 

2. Стандартен формуляр за предоставяне на информация във връзка с договори за туристически пакети /Приложение No 2 към чл. 82, ал. 1 от Закона за туризма
 
3. Удостоверение за регистрация за туристическа дейност
 
4. Застраховка "Отговорност на туроператора", застрахователната полица е с № 13062210000622/16.05.2022  ЗК „ЛЕВ ИНС" АД“
 
5. Сертификат за членство към "БАТА"
   

 

 


Награди и отличия на TEZ TOUR

 

 • Носител на ордена "За професионална чест, достойнство и добра репутация III степен"

 • Първмясто на наградите "Народна марка/Марка №1 в Русия" в категория "Туроператор"

 • Първмясто на наградите Friends of Thailand Awards 2008 в категория "Международен туроператор"

 • Първа награда присъдена от "Ридерс Дайджест" в категория "Туроператор" през 2008, 2009 и 2010 г.

 • Победител в конкурса "Избор на годината" в Беларус през 2007, 2008, 2009, 2010 и 2019 г. в категория "Туроператор на годината"

 • Победител в категория "Туризъм" на ежегодните професионални награди в областта на продажбите, маркетинга и рекламата - Sales Business Awards

 • Носител на награди от Министерството на туризма в Египет за 2008 и 2009 г.

 • Носител на наградата на авиокомпания "Аерофлот" за цялостна съвместна работа през 2006 г.

 • Номинация на наградите „Туристически брандове" през 2003 г. и победител в категория "БРАНД № 1" през 2004, 2005 и 2006 г.

 • Лауреат на ежегодните туристически награди "Звезда на Travel.ru" за 2004, 2005, 2006, 2007, 2008 и 2009 г в няколко категории.

 • Носител на наградата на авиакомпания Etihad Airways в категория Pearl Agent за цялостна съвместна работа за 2011 г.

 • Носител на наградата «Пътеводна звезда» в категория «Изходящ туризъм» на Комитета по туризъм и хотелиерство в Москва за 2011 г.

 • Член на „Международната туристическа организация“ (WTO)

 • Член на „Руския съюз на туристическите индустрии“

 • Член на „Международната асоциация за въздушен транспорт“

 • Официален агент на националния руски превозвач "Аерофлот "

 • Победител на наградите на "Travelers’ Choice Favorites" в категория "Любима търговска марка на пътешествениците" през 2015 и 2016 г.

 • Победител на наградите «GREEK HOSPITALITY AWARDS 2018» и «GREEK HOSPITALITY AWARDS 2019» в категорията «Най-добър туроператор»

 • Носител на наградата за принос в популяризирането на емирство Рас Ал Хайма през 2019 г.

 • Носител на грамота в категорията „Най-добър туроператор за дестинация Турция“ на XXV-те международни награди „Лидери на туристическата индустрия“ за 2019 г.

 

 

Поставете флага на нужната точка на картата
OK
За удобство на потребителите, предоставянето на персонализирана информация, запазване на личните предпочитания и настройките на сайта, нашият уебсайт използва cookie и други аналогични технологии. За да използвате сайта, трябва да потвърдите съгласието си за използването на тези технологии. Детайли
Приемам