Трансфери

Ред за провеждане на трансфери (всички видове)

Нашата компания предлага следните видове трансфери:

Индивидуални трансфери - изпълняват се с такси (1-3 човека) и с микробуси (до 14 човека); VIP-трансферите се изпълняват с автомобили от представителен клас «Limo» (1-4 човека). Цената и заетостта на местата се формират в зависимост от типа на транспорта и количеството пътници.

I. Посрещане на туристите на аерогарата

 • Като излязат от самолета, туристите попадат в сградата на аерогарата и преминават през паспортен контрол.
 • След паспортния контрол, туристите получават багажа си на транспортната лента.

 

 1. Туристите, които са заявили групов и индивидуален трансфер, се посрещат на изхода на аерогарата от представители с табелка TEZ TOUR.
 2. Туристите, които са заявили VIP-трансфер, получават услугата – посрещане на изхода на аерогарата с табелка, на която са изписани техните имена.
 3. След посрещането, туристите се поканват на щанда на компания TEZ TOUR при изхода от аерогарата, където се извършва регистрация.
 4. След регистрацията на щанда на TEZ TOUR, туристите се качват на автобус, където им се раздават информационни пликове.
 5. Компания TEZ TOUR не носи отговорност за забравени вещи в автобусите, за което придружителите многократно напомнят на туристите.
 6. Ако туристите не пристигат с полетите на Компания TEZ TOUR, молим да се съобщават всички номера на полети с буквения код на полета. Без този код не винаги можем да разберем времето на пристигане или заминаване на самолета, съответно, не можем да гарантираме навременното посрещане на туристите.

II. Процес на изпращане на туристите:

 1. Един ден преди полета, на информационното табло на компания TEZ TOUR се поставя информация за туристите, които са заявили групов и индивидуален трансфер, с информация за напускането на хотела. Ако в хотела нямат информационно табло, то информацията за полета се поставя в инфо книгата на TEZ TOUR. На туристите, които са поръчали VIP-трансфер, информацията за обратния полет се доставя в стаята. Времето се определя съгласно разчета за пристигане на аерогарата за началото на регистрацията за полета, тоест 2-2,5 часа до отлитането. Туристите, които са поръчали индивидуален или VIP-трансфер, по желание могат сами да определят времето за напускане на хотела, в границите на допустимото.
 2. В деня за отпътуване, в определеното време пристига автобус с водач, при условие че не е бил задържан от туристи от предишния хотел. Ако някой турист навреме не е излязъл за своя трансфер, то придружителят го изчаква около 5 минути, след това взема разписката от рецепцията хотела и се отправя към следващия хотел за да взема туристи, за да не закъснее за аерогарата. Закъснелите туристи сами стигат до аерогарата за своя сметка (в този случай компанията не носи отговорност за обратния им полет).
 3. След пристигане на в аерогарата, туристите преминават през регистрация за полета като за това им помага представителя на компании TEZ TOUR на аерогарата. За всички проблеми трябва да се обръщате именно към него или към отговорните лица на компании ТEZ TOUR на аерогарата.
 4. Ако някой турист иска да закупи TAX FREE продукт, то това може да стане след регистрацията за полета на щанда "TAX FREE" (в този случай туристите трябва да покажат закупените вещи, паспорт, бордна карта и чек TAX FREE). Връщането на парите става след паспортния контрол на касата, разположена до DUTY FREE.
 5. След регистрацията туристите преминават през паспортен контрол.
 6. След паспортния контрол може да се посети магазина за безмитна търговия Duty free.
 7. След всички тези процедури туристите се качват на самолета за своя полет и заминават.

При прехвърляне от един хотел в друг, факс за обратния поет се изпраща за номера на стаята на туристите още предишната вечер.

Поставете флага на нужната точка на картата
OK
За удобство на потребителите, предоставянето на персонализирана информация, запазване на личните предпочитания и настройките на сайта, нашият уебсайт използва cookie и други аналогични технологии. За да използвате сайта, трябва да потвърдите съгласието си за използването на тези технологии. Детайли
Приемам