Транспорт

Ред за извършване на трансфери (всички видове)

I. Посрещане на туристите на аерогарата

 • Слизайки от самолета, туристите попадат в зданието на аерогарата и преминават през паспортен контрол.
 • Получават багажа си на транспортната лента.
 • При изхода от зоната за пристигане се извършва митнически контрол. Обикновено туристите преминават през него практически без проверка, но някои могат да бъдат проверени по избор.
 • След изхода от зоната за митнически контрол трябва да се обърнете към представителите с табелка, с надпис TEZ tour

II. На туристите, които са поръчали VIP-трансфер, услугата се предоставя чрез индивидуално транспортно средство ВИП-класа, съгласно резервираната поръчка. Също така, се предоставя услугата - посрещане при изхода от аерогарата с поименна табелка (непременно да се информира с писмо за необходимостта от посрещане с поименна табелка).

III. Индивидуалният трансфер включва стриктно придвижване към един или максимум два съседни хотела с възможно настаняване и на други туристи, и не се подразбира задължително наличие на съпровождащ придружител.

IV. За обичайните индивидуални трансфери се осигуряват микробуси с климатици. Леки автомобили или всякакъв друг транспорт е необходимо да се поръчва предварително.

V. Ако туристите пристигат със самолети, чиито полети не са ангажирани от Компания TEZ TOUR, молим да се съобщават всички номера на полетите с буквения им код. Без този код ние не винаги можем да разберем времето за пристигане или заминаване на самолета и, съответно, не можем да гарантираме навременното посрещане на туристите.

VI. Туристите, които заминават за островите през аерогарата на Бангкок, след преминаване през паспортен контрол и получаване на багажа също така трябва да се обръщат към представителите на TEZ TOUR. Ако туристите сами променят вътрешния полет, за това трябва да предупреждават представителите на компанията, за своевременното предоставяне на трансфера в към крайната дестинация.

VII. Процес на изпращане на туристите:

 • Един ден преди обратния полет (след 20:00) за груповите и индивидуалните трансфери информацията, която се отнася за времето на напускането на хотела се съобщава на от хотелския придружител посредством мобилна връзка, смс-съобщения или в стаите на туристите.
  Също така, времето за трансфера може да се уточни и по телефона на горещата линия. Времето се определя според разчета за пристигане на аерогарата към началото на регистрацията за полета 3-4 часа преди излитането.
 • В деня на отпътуването, в определеното време пристига автобус с придружител, при условие, че бе е бил задържан от туристите от предходния хотел. Ако някой турист не е излязъл навреме за своя трансфер, то придружителят го изчаква известно време и заминава за следващия хотел за да вземе и други туристи, така че да не закъснеят за аерогарата. Закъснелите туристи самостоятелно пристигат на аерогарата.
 • След пристигането на аерогарата, представители на компанията TEZ TOUR съпровождат туристите до гишетата за регистрация. Туристите самостоятелно преминават през регистрацията за полета.
 • След регистрацията туристите преминават през паспортен контрол.
 • При желание може да посетят магазина за безмитна търговия Duty free.
 • След всички тези процедури туристите се качват на самолета и заминават.

VIII. При прехвърляне от един хотел в друг хотел информацията се поставя на информационния стенд или в информационната книга в хотела, от предишната вечер.

IX. Цялата информация за времето на трансфера туристите могат да уточнят или да получат от хотелските придружители или по горещата телефонна линия, с номер + 6681-914-0158 в Бангкок, +6681-151-8844 в Патая, + 6687-135-4440 в Самуи, +6681-091-5050, в Пукет.

Компания TEZ TOUR не носи отговорност за забравени вещи в автобусите, за което придружителите нееднократно напомнят на туристите.

Поставете флага на нужната точка на картата
OK
За удобство на потребителите, предоставянето на персонализирана информация, запазване на личните предпочитания и настройките на сайта, нашият уебсайт използва cookie и други аналогични технологии. За да използвате сайта, трябва да потвърдите съгласието си за използването на тези технологии. Детайли
Приемам