Транспорт

Дубай

Правила за извършване на трансфери

Груповият трансфер предполага стриктно спазване на разписанието на автобуса от аерогарата до хотелите и не включва непременно наличие на съпровождащ придружител. 
Груповият трансфер се представлява от един човек. 
Груповият трансфер не предполага превоз на голямо - габаритен багаж.

Индивидуалният трансфер предполага стриктно спазване на маршрута към един хотел без възможен превоз на други туристи и не включва непременно наличие на съпровождащ придружител.
Типът на транспортното средство се предоставя по усмотрение на приемащата страна в зависимост от наличието на един или друг вид транспортно средство за момента на оказваната услуга.

Под VIP-трансфер се подразбира стриктно спазване на маршрута към един хотел без възможен превоз и на други туристи и не включва непременно наличие на съпровождащ придружител.
При поръчка на особена марка и модел автомобил следва да се информира приемащия офис не по-малко от 10 дни до датата на пристигането.

На аерогарата в деня на пристигането на туристите ги посреща представител на компанията с табелка с надпис TEZ TOUR. Времето за изчакване на туристите е 2 часа от момента на кацането на самолета.

В деня за отпътуване в определеното време в хотел пристига автобус при условие, че не е бил задържан от туристите от предишния хотел. Ако някой турист не е излязъл навреме за своя трансфер, то шофьорът или придружителят го изчакват 10 минути и заминават за следващия хотел за да вземат туристи и за да не закъснеят за аерогарата. Закъснелите туристи самостоятелно пристигат на аерогарата и също така и сами поемат всички допълнителни разходи.

Компания TEZ TOUR не носи отговорност за вещи, които са забравени в автобусите или самолетите, както и не предприема мерки за връщането им на туристите.

Поставете флага на нужната точка на картата
OK
За удобство на потребителите, предоставянето на персонализирана информация, запазване на личните предпочитания и настройките на сайта, нашият уебсайт използва cookie и други аналогични технологии. За да използвате сайта, трябва да потвърдите съгласието си за използването на тези технологии. Детайли
Приемам