Международен туристически оператор TEZ TOUR е една от международни компании, организиращи туристически пътувания до Русия, страните от бившия СССР и Източна Европа. TEZ TOUR е основан през 1994 г., днес в неговия асортимент са такива дестинации като: АвстрияАндораБеларусБългарияУнгарияГърцияГрузияДоминиканска РепубликаИндонезияЕгипетИспанияИталияКитайКипърКубаЛатвияЛитваМаврицийМалдивски островиМексикоОбединени Арабски ЕмирстваПортугалияРусияСейшелски островиТайландТурцияФранцияЧехияШри ЛанкаЕстония.

 • Във всички страни нашите клиенти се обслужват от добре обучени и високо квалифицирани служители. Тяхната работа се основава на един принцип – службата по резервации потвърждава места в хотелите, оперативния отдел осигурява трансфери и екскурзионно обслужване, а персоналът на отдел guest relation помагат на клиентите да се чувстват като у дома си. Това позволява на TEZ TOUR да направи почивка на туристите качествена и удобна.
 • Сътрудничеството между TEZ TOUR с повече от 20 международни и национални компании, работещи по изпращането и приемането на туристи, ни дава възможност за качествено предоставяне на услуги на туристите от Русия, България, Румъния, Украйна, Латвия, Литва, Беларус, Естония, Молдова и Казахстан.
 • Нашият профил – висококачествено обслужване на туристи по най-популярните направления на чуждестранен туризъм. Работейки професионално с големи потоци от туристи и добре разбирайки ситуацията на туристическия пазар, ние избираме надеждни авиокомпании и най-добрите оферти. Ние сме способни да предложим широка гама от възможности за отдих на туристите, организиране на участие в семинар или конференция, организиране на детски отдих, VIP-екскурзии.
 • TEZ TOUR има заслужена репутация на една от най-високо технологични компании на руския туристически пазар. Работата на офисите, агентите и партньорите е максимално свързани и автоматизирана, системата за онлайн-резервации е прогресивна и удобна за използване. Пълната компютъризация и добре организираната система на работа не позволяват загуба на информация. Това ни позволява гладко и точно да обслужваме хиляди туристи дори и в разгара на туристическия сезон.
 • Ние работим само с проверени и надеждни партньори. Въздушен транспорт се извършва от най-големите авиокомпании в света със съвременни самолети. Сред тях са "Аерофлот", I Fly, Thai Airways, Emirates, QATAR AIRWAYS, Air Baltic, Air Europa и други.
 • В областта на хотелиерството нашите партньори са водещи хотелски вериги, сред тях Marriott, Sheraton, Le Meridien, Sol Melia, Princess, Hilton, Iberostar, Four Seasons и др
 • TEZ TOUR отделя специално внимание на контрола на качеството на предоставяните услуги на всички етапи. Ние внимателно следим всяка заявка след влизането в TEZ TOUR до връщането на турист у дома.
 • Всяко направление на компанията непрекъснато се развива, и в този процес участват всички наши партньори, да не говорим за служителите на TEZ TOUR. Така че, компанията с резултатите от нашата работа постоянно потвърждава своя девиз - Високи Технологии в Туризма.
   

Признание и награди на TEZ TOUR

Пълен списък можете да видите на страницата за награди

 • носител на ордена на "За професионална чест, достойнство и почетна деловата репутация, III степен"
 • носител на националната награда "Народна марка/Марка №1 в Русия" в номинацията "Туроператор"
 • носител на награда Friends of Thailand Awards 2008 г. в категория "Международен туроператор"
 • победител в проучване "Рийдърс Дайджъст" в категория "Туроператор" през 2008, 2009 и 2010 г.
 • победител в конкурса "Избор на годината" за 2005, 2006 г. (Украйна), за 2007 г. (Украйна и Беларус), за 2008 г. (Украйна и Белорусия) и за 2009 година с Украйна и Белорусия) в категория "Туроператор на годината"
 • победител в категория "Туризъм" годишна професионална награда в областта на продажбите, маркетинга и рекламата - Sales Business Awards
 • носител на награда на Министерството на туризма на Египет за 2008 и 2009 година
 • носител на най-високата награда на "Аерофлот" за резултатите от работата през 2006 година
 • лауреат на преммия "ТБГ. Туристически марки" за 2003 г. и победител в категорията "МАРКА № 1" за 2004, 2005, 2006 г.
 • победителят от "Ukrainian Travel Awards" за 2006 г. в категория "Лидер в масовия сегмент"
 • лауреат на годишната туристическа награда "Звезда на Travel.ru" за 2004, 2005, 2006, 2007, 2008 и 2009 г., в няколко категории
 • носител на наградата на авиокомпания Etihad Airways в категория Pearl Agent за постигнатите резултати през 2011 година
 • носител на премия "Пътеводна звезда" в категория "Международен туризъм" на Комитета по туризъм и хотелиерство, гр. Москва, за 2011 година
 • член на Международната Организация по туризъм (WTO)
 • член на Руския Туристически Съюз
 • член на Международната Асоциация на Въздушен Транспорт
 • официален представител на националния превозвач "Аерофлот - руски авиолинии"
 • носител на награда "Travelers Choice Favorites" в категория "Любими търговски марки на туристите" за 2015 и 2016 г.
 • носител на награда "Най-предпочитан туроператор" от Балканските Награди за Туристическа Индустрия за 2017 г.


Основни предимства на работата с нас

Избор

Ние не само предлагаме широка гама от хотели от 2-3* до луксозни модерни 5*, но и предоставяме възможност, в определени периоди, за евтина почивка в скъпи хотели, или супер евтино - в евтини. Броят на полетите позволява формирането на пътувания с най-различна продължителност.

Технологии

Високите технологии в туризма – не са само думи, а реалност. Собствената уникална информационна система позволява да се справяме с големи обеми информация, точно да проследяваме всеки турист на всички етапи от създаването на заявка и значително съкращава процеса на резервация-потвърждение.

Нашият сайт

Ние постоянно информираме агенциите с помощта на сайта за всички новини и промени в работата на компанията. На главната страница ще намерите всички актуални новини, както и специални оферти. За всеки един град от предлаганите пътувания на сайта има информация, свързана с този град.

На нашия сайт без затруднение можете да намерите следната информация:

Прогресивна система на комисионното възнаграждение

Можете да увеличите своето възнаграждение в много кратък срок при изпълнение на определени обеми на продажбите. Подробна информация вижте на сайта ни в раздел "Условия за сътрудничество". Всички възникнали въпроси относно комисионново възнаграждение, както и информация за изменението на координатите на вашата фирма (адрес, телефон, адрес на електронна поща и други подобни) изпращайте на адрес: marketing@teztour.bg.

Работа без посредници

Само контролирайки почивката на нашите туристи на всеки етап можете да бъдете сигурни в качественото обслужване. Затова във всички страни и региони, ние имаме собствени офиси, преки договори с хотели, собствени чартърни полети.

VIP-обслужване

Специално внимание ние отделяме на VIP-туристи. За тяхното обслужване във всеки чуждестранен офис са създадени специални отдели, задача на които е да осигури прием на най-високото ниво.

Фирмени документи

Във връзка с Указание № 2400-33 / 18.05.2007 г. на НАП, което дава разяснения по отношение на доставката на туристически услуги, бихме желали да направим няколко уточнения. Според тази разпоредба се разграничават два типа взаимоотношения: туроператор - туроператор и туроператор - туристически агент. Това наложи някои промени във формата на договорите, които сключваме с нашите клиенти. Накратко ще разгледаме различните варианти. В случай, че Вашата фирма притежава туроператорски лиценз и бихте желали да работим съвместно, договорът, който трябва да сключите с нас е този, предназначен за туроператорски фирми. Туроператорите сключват с крайния клиент договор по своя форма. В случай, че Вашата фирма притежава турагентски, но не и туроператорски лиценз, начинът на работа е малко по-различен. За да работим съвместно е необходимо да сключим договор, предназначен специално за работа между туроператор и туристически агент. Освен това е наложително да бъде сключен и клиентски договор. Страна по него се явяват туроператорът (“Тез Тур България”), представляван от съответния турагент, и клиентите. Съответната фирма – турагент, задължително подписва договор с клиентите от името на “Тез Тур България” ЕООД, като използва приложената в интернет страницата ни форма. Този договор трябва да бъде изготвен и подписан в три екземпляра – по един за клиента, за турагента и за туроператора (“Тез Тур България” ЕООД). Форма на договорите за съвместна работа – с туроператори, с турагенти и между турагента и крайния клиент, можете да откриете на страницата "Сътрудничество". 

Моля, при необходимост не се колебайте да се свържете с нас- тел. : 0700 46 600, e-mail: book@teztour.bg или marketing@teztour.bg


Използването на текстове от сайта www.tez-tour.com (en) е разрешено само с писменото разрешение на TEZ TOUR. Фото материалите на този сайт, носят изключително информационен и демонстрационен характер. Компанията TEZ TOUR не носи отговорност за тяхната автентичност и авторска принадлежност.

Банкова сметка в лева:

Титуляр: Тез Тур България ЕООД
 

Банка: "Банка ДСК" ЕАД

Филиал: СКЦ

Адрес: София 1000, ул. Калоян N1

IBAN: BG94STSA93000021308134

или

Банка: "Уникредит Булбанк" АД

Филиал: БЦ Света Неделя

Адрес: София 1000, пл. Света Неделя №7

IBAN: BG79UNCR70001503004239

 

 

1. Стандартен формуляр за предоставяне на информация във връзка с договори за туристически пакети
 

2. Стандартен формуляр за предоставяне на информация във връзка с договори за туристически пакети
 
3. Удостоверение за регистрация за туристическа дейност
 
4. Застраховка "Отговорност на туроператора", застрахователната полица е с № 13062210000622/16.05.2022  ЗК „ЛЕВ ИНС" АД“
 
5. Сертификат за членство към "БАТА"
   


 

Международен туроператор TEZ TOUR се радва да Ви види сред своите приятели и се надява на дълго и взаимноизгодно сътрудничество!

   

                  

 

Открийте света на невероятните пътувания

с международния туроператор TEZ TOUR

София
България
Варна
София
Беларус
Brest
Gomel
Grodno
Minsk
Mogilev
Vitebsk
Египет
Cairo (out)
Естония
Tallinn
Казахстан
Aktobe
Almaty
Karagandy
Kostanay
Nur-Sultan
Oskemen
Pavlodar
Semey
Shymkent
Киргизия
Bishkek
Латвия
Riga
Литва
Kaunas
Vilnius
Молдова
Chisinau
Румъния
Arad
Bucuresti
Cluj-Napoca
Iasi
Oradea
Suceava
Targu mures
Timisoara
Русия
Abakan
Arhangelsk
Astrahan
Barnaul
Belgorod
Chelyabinsk
Ekaterinburg
Elista
Groznyi
Irkutsk
Kazan
Kemerovo
Khabarovsk
Krasnodar
Krasnoyarsk
Magnitogorsk
Mahachkala
Mineralnye vody
Moscow
Murmansk
N. novgorod
Naberezhnye chelny
Nijnevartovsk
Nizhnekamsk
Novokuznetsk
Novosibirsk
Omsk
Orenburg
Perm
Rostov na donu
Saint petersburg
Samara
Saratov
Sochi
Stavropol
Surgut
Syktyvkar
Tomsk
Tymen
Ufa
Ulyanovsk
Vladiwostok
Volgograd
Voronezh
Узбекистан
Tashkent
Украйна
Dnepr
Kharkov
Kherson
Kiev
Lvov
Nikolaev
Odessa
Zaporozhie
Вече са избрани премахни
Точна дата Период на отпътуване Целият месец
за 7 - 10 нощувки
Допълнителни параметри
Курорти
Основни параметри
Категория на хотела
всички
+
Вид изхранване
Оценка не по-ниска от
Колекции и филтри
Допълнителни параметри
Бюджет
Състав на почивката
Промокод
Скриване на допълнителните параметри
Вече са избрани
Напишете името на града, курорта или хотела, след това изберете един от предложените варианти
Допълнителни параметри
Основни параметри
Категория на хотела
всички
+
Вид изхранване
Оценка не по-ниска от
Тип тарифа
Опции
Допълнителни параметри
Бюджет
Промокод
Скриване на допълнителните параметри
София
Вече са избрани премахни
София (SOF), България
Добавете дестинация до град София
Константин Велики (INI), Сърбия
Пловдив (PDV), България
Скопие Александър Велики (SKP), Македония (БЮРМ)
Craiova International (CRA), Румъния
Прищина Интернационал (PRN), Косово
Точна дата Период на отпътуване Целият месец
Точна дата Период на отпътуване Брой нощувки
Съставяне на сложен маршрут
Намаления на самолетни билети
Вече са избрани премахни
Всички дестинации (34)
Azerbaidjan (входящ)
Австрия
Армения (входяща)
България
Великобритания
Германия
Грузия
Гърция
Дания
Доминикана
Египет
Естония (входящи)
Израел
Испания
Италия
Латвия
Литва
Монако
ОАЕ
Полша
Португалия
Русия (входящи)
Сърбия входящи
Тайланд
Турция
Украйна (входящи)
Унгария
Финландия
Франция
Холандия
Хърватия
Чехия
Швейцария
Швеция
Период Точна дата
 • Еднопосочен
 • Двупосочен
Започнете въвеждането на името на летището, града, курорта или хотела, след което изберете един от предложените варианти
Напишете името на града, курорта или хотела, след това изберете един от предложените варианти
Вече са избрани премахни
Пълен текст на политиката ни за лични данни бихте могли да намерите тук.

Поставете флага на нужната точка на картата
OK
За удобство на потребителите, предоставянето на персонализирана информация, запазване на личните предпочитания и настройките на сайта, нашият уебсайт използва cookie и други аналогични технологии. За да използвате сайта, трябва да потвърдите съгласието си за използването на тези технологии. Детайли
Приемам